Go Back
+ servings

Lune kippers med cremet spidskål

Ret: Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 ds. Glyngøre Kippers i olie
  • 1 stk. spidskål
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 1 bdt. radiser
  • 1 bdt. dild
  • 2 stk. ubehandlede citroner
  • Salt/peber
  • Rapsolie

Sådan gør du

  • Læg kippersfileterne i et ovnfast fad og varm dem i ovnen i 10 min. ved 190°C.
  • Rør cremefraiche med fine tern af radiser og finthakket dild til en creme (gem 4 dildkviste).
  • Smag til med revet citronskal, salt og peber.
  • Skær en citron i mindre stykker. Skær spidskål så fint som muligt, gerne på mandolinjern.
  • Kog vand i en gryde og kom lidt salt og rapsolie i. Kom kålen i, kog op og tag straks gryden af varmen. Hæld kålen i en sigte.
  • Anret velafdryppet kål pænt på en tallerken. Hæld cremen over med yderligere revet citronskal og dild. Anret de lune kippers og citron ved siden af.