Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Lune kippers med cremet spidskål
Ret:
Aftensmad, Frokost, Hovedret
Antal:
4
portioner
Ingredienser
2
ds.
Glyngøre Kippers i olie
1
stk.
spidskål
2
dl
cremefraiche 38%
1
bdt.
radiser
1
bdt.
dild
2
stk.
ubehandlede citroner
Salt/peber
Rapsolie
Sådan gør du
Læg kippersfileterne i et ovnfast fad og varm dem i ovnen i 10 min. ved 190°C.
Rør cremefraiche med fine tern af radiser og finthakket dild til en creme (gem 4 dildkviste).
Smag til med revet citronskal, salt og peber.
Skær en citron i mindre stykker. Skær spidskål så fint som muligt, gerne på mandolinjern.
Kog vand i en gryde og kom lidt salt og rapsolie i. Kom kålen i, kog op og tag straks gryden af varmen. Hæld kålen i en sigte.
Anret velafdryppet kål pænt på en tallerken. Hæld cremen over med yderligere revet citronskal og dild. Anret de lune kippers og citron ved siden af.