Bagt torsk i sennep-honning sauce med vilde ris
Islandsk opskrift på bagt torsk i en mild og cremet sauce. Et sikkert hit til hele familien.
Antal: 4 portioner
Sennep-Honning sauce
- 4 stk. Glyngøre torskefilet (2 x 225 g)
- 0,5 l. piskefløde
- 2 stk. skalotteløg, finthakkede
- 1 spsk. sennep, grov
- 1 spsk flydende honning
- Salt og peber
Vilde ris
- 300 g vilde ris
- 1 dåse majs
- 1 stk. gul peber, i små tern
- 1 stk. grøn squash, i små tern
Kog risene efter anvisning på pakken.
Tænd ovnen på 200°C. Læg torskefileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Pisk fløde, sennep, honning, løg, salt og peber sammen i en skål. Hæld saucen over torskefileterne og sæt fadet i den forvarmede ovn. Bages i 20-25 minutter.
Vend de kogte ris med majs, squash og peberfrugt og server som tilbehør til den bagte torsk.
Tip: Majs, squash og peber kan lægges i det ovnfaste fad og bages sammen med torsken.