Go Back
+ servings

Bagt torsk i sennep-honning sauce med vilde ris

Islandsk opskrift på bagt torsk i en mild og cremet sauce. Et sikkert hit til hele familien.
Ret: Aftensmad, Frokost
Antal: 4 portioner

Ingredienser

Sennep-Honning sauce

  • 4 stk. Glyngøre torskefilet (2 x 225 g)
  • 0,5 l. piskefløde
  • 2 stk. skalotteløg, finthakkede
  • 1 spsk. sennep, grov
  • 1 spsk flydende honning
  • Salt og peber

Vilde ris

  • 300 g vilde ris
  • 1 dåse majs
  • 1 stk. gul peber, i små tern
  • 1 stk. grøn squash, i små tern

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisning på pakken.
  • Tænd ovnen på 200°C. Læg torskefileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
  • Pisk fløde, sennep, honning, løg, salt og peber sammen i en skål. Hæld saucen over torskefileterne og sæt fadet i den forvarmede ovn. Bages i 20-25 minutter.
  • Vend de kogte ris med majs, squash og peberfrugt og server som tilbehør til den bagte torsk.
  • Tip: Majs, squash og peber kan lægges i det ovnfaste fad og bages sammen med torsken.