Wok med tigerrejer

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 ps. Glyngøre NemFisk Citronsauce
  • 2 spsk. olivenolie (eller sesamolie, jordnøddeolie)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. hakket ingefær
  • ½ rød chili
  • 200 g tigerrejer
  • 35 g hakkede forårsløg
  • 200 g risnudler (eller ægnudler)
  • 200 g bønnespirer
  • 50 g peanuts
  • 2 lime
  • friske krydderurter (gerne koriander)

Opskrift

1

Kog risnudler som anvist på pakken. Si vandet fra.

2

Sauter hvidløg, ingefær og chili i olie i en varm wok.

3

Kom tigerrejer og forårsløg i og steg dem med.

4

Når tigerrejerne er røde hældes NemFisk Citronsauce ved sammen med nudler og bønnespirer.

5

Rør godt sammen og server med hakkede peanuts, limebåde og friske krydderurter.

Tip

Server soya og sød chilisauce til.