Wok med tigerrejer

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 ps. Glyngøre NemFisk Citronsauce
  • 2 spsk. olivenolie (eller sesamolie, jordnøddeolie)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. hakket ingefær
  • ½ rød chili
  • 200 g tigerrejer
  • 35 g hakkede forårsløg
  • 200 g risnudler (eller ægnudler)
  • 200 g bønnespirer
  • 50 g peanuts
  • 2 lime
  • friske krydderurter (gerne koriander)

Opskrift

Kog risnudler som anvist på pakken. Si vandet fra.

Sauter hvidløg, ingefær og chili i olie i en varm wok.

Kom tigerrejer og forårsløg i og steg dem med.

Når tigerrejerne er røde hældes NemFisk Citronsauce ved sammen med nudler og bønnespirer.

Rør godt sammen og server med hakkede peanuts, limebåde og friske krydderurter.

Tip

Server soya og sød chilisauce til.