Tunsalat

TUNSALAT MED KAPERS OG SPRØDE CROUTONER

Tunsalaten er en lækker ret, som både kan spises som mellemmåltid, forret eller hovedret. Oprindeligt blev retten serveret som en hors d’oeuvres, som er en lille snack man får inden middagen.  I dag er tunsalat en klassiker i mange forskellige sammenhænge. Det er bestemt også en ret, som falder i de flestes smag.

Tunsalat er sundt, og er især en lækker spise om sommeren, da den er let og frisk. GLYNGØREs opskrift på frisk tunsalat tager kun fem minutter at lave, og kan spises til både frokost og aftensmad. Så får du ikke spist alt tunsalaten til aftensmaden, kan du med fordel opbevare den i køleskabet til dagen efter, og den vil stadig fremstå frisk.

Den cremede tunsalat røres op med mayonnaise eller et andet mælkeprodukt, sennep og fint hakkede grøntsager. Herefter blandes det sammen med salat og forskellige grønsager. Til den cremede tunsalat bruges altid GLYNGØREs tun på dåse, for at opnå den helt rette konsistens og smag.

Tunsalat fra Glyngøre
Ret: Aftensmad, Frokost
Portioner (Indstil): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland brødcroutoner, oliven, kogte æg, store kapers, grøn salat, tun i vand og evt. bagt rød peber.
  • Serveres med groft brød.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!