Tunbøf med bulgursalat

Tunbøf med bulgursalat og NemFisk citronsauce

Hvis du godt kan lide tun, og især friske tunbøffer, så er denne opskrift lige noget for dig. Lynstegte tunbøffer med bulgursalat er en lækker ret og så tager det ovenikøbet ikke lang tid at lave.

Det er en dejlig ret at servere for dine gæster, og NemFisk citronsaucen tilfører den milde tunbøf masser af syrlig smag, som passer perfekt til fisk. Bulgursalaten er også med til at give retten god smag, samt mæthedsfølelse.

Opskriften er udarbejdet af blogger Ann-Alicia fra Husmoderen.dk

Portioner
4

Ingredienser

Bøffer

Bulgursalat

  • 350 g bulgur
  • 1 rødløg
  • 3 tomater
  • 1 agurk
  • frisk persille
  • fetaost

Marinade

  • 1 citron, saften herfra
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • lidt peber
  • 1 fed hvidløg

Opskrift

1

Bulgursalat:
Hæld bulguren i en skål og hæld vand over (følg vejledningen på pakken). Lad det stå og trække i 20 minutter. Hæld det resterende vand fra. Snit løg, tomater, agurk og persille fint og bland det i bulguren. Pisk dressingen sammen og hæld den over. Skær fetaosten i tern og drys over salaten.

2

Tunbøf & Sauce:
Forvarm panden og hæld lidt olie på. Steg tunbøffen 1-2 minutter på hver side og server den med den varme citronsauce.

3

Server hele retten for dine gæster eller familie. Velbekomme.