Tuna Casserole

Hos GLYNGØRE er vi vilde med tun! Tun er en fisk, som aldrig er kedelig at spise og med tun kan du lave mange forskellige retter. En af vores favoritter hos GLYNGØRE er pasta med tun. Pasta med tun er en ret, der er god både til aftensmad, men også i madpakken dagen efter. Pasta med tun er derudover en ret, som ikke tager lang tid at lave, hvilket betyder, at det er den ideele ret til de familier, hvor aftensmaden skal gå hurtigt.

Denne pasta med tun er lavet på tun i vand, men du kan sagtens også bruge tun i olie. Du kan også vælge at pifte pasta med tun retten op med forskellige grøntsager. På den måde tilføjer du mere bid og smag til retten. Der er mange muligheder, så det er bare med at tænke kreativt.

Tuna Casserole Glyngøre.dk
Ret: Aftensmad, Frokost
Portioner (Indstil): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 ds. Glyngøre Tun i Vand
  • 300 gram kogt pasta
  • 2 stk. springløg
  • 2 dl. cremefraiche
  • Dijonsennep
  • 2 stk. æggeblommer
  • Parmasanost
  • Persille
  • Dild

Sådan gør du

  • Vend tun med kogt pasta, springløg, cremefraiche, lidt dijonsennep og æggeblommer.
  • Riv parmesanost over, og varm derefter retten i ovnen i 10 min. ved 180 grader.
  • Når retten er færdig pyntes den med persille og dild inden servering.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!