Torsk med ris

Torsk i fad med grøntsager er en nem ret at lave. Gulerødder, æbler og porre er én måde at lave torsk i fad på. Du kan også bruge kartofler, jordskokker, blomkål, peberfrugt, svampe og mange andre grøntsager. De grove grøntsager skal blot skæres i mindre stykker, så bagetiden passer.

Retten serveres varm med frisk persille.

Opskriften er udarbejdet af blogger Ann-Alicia fra Husmoderen.dk

Portioner
4

Ingredienser

Opskrift

1

Smelt smørret i en gryde, og tilsæt karry.

2

Skær æblerne og grøntsagerne i tern, og svits dem i smørret i fem minutter.

3

Læg torskefileterne i et fad, og drys med salt.

4

Fordel de svitsede grøntsager over torsken, og hæld saucen på.

5

Bag det i 20 min. i ovnen ved 175˚ C. Kog risene, mens fisken bager.

6

Pynt den færdige torsk i fad ret med finthakket persille, og server.