Spicy fiskefrikadeller

Prøv også opskriften på Farmors Fiskefrikadeller!

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 ps. Glyngøre NemFisk Dildsauce
  • 100 g torskefilet (eller lyssej, kulmule, rødspættefilet)
  • 1 spsk. salt
  • 2 æg
  • 125 g løg
  • 50 g røde jalapenos
  • 50 g smør
  • 250 g ægnudler
  • 30 g sesamfrø
  • 125 g sukkerærter
  • 2 forårsløg
  • 2 lime
  • friske krydderurter
  • salt og peber

Opskrift

1

Blend torskefilet med 1 spsk. salt og ½ spsk. peber, tilsæt æg og blend til en jævn fars.

2

Rør hakkede løg, røde jalapenos og 2 spsk. friske krydderurter i.

3

Form farsen til små fiskefrikadeller, og steg dem i smør på en pande i 3-4 min. på hver side.

4

Kog ægnudler i letsaltet vand i ca. 4-5 min. Si vandet fra og hæld dem op i en gryde.

5

Varm Nemfisk Dildsauce op og bland den med nudlerne.

6

Rist sesamfrø på en varm tør pande og kog sukkerærter ca. 1 min. i letsaltet vand.

7

Server spicy fiskefrikadeller med ægnudler, NemFisk Dildsauce, ristet sesamfrø, sukkerærter, hakkede forårsløg limebåde og friske krydderurter.

Tip

Kom kun halvdelen af jalapenos i til børn.

Tip

køb færdig fiskefars og rør den med dine yndlings krydderier!

Sådan gør du

Sådan gør du