Rødspætteruller med Fettuccine

Af Ann-Alicia Thunbo Ilskov – husmoderen.dk

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 rødspættefileter
  • 100 g optøet spinat
  • 150 g champignoner
  • 1 løg
  • 4 forårsløg
  • 2 ps. Glyngøre NemFisk Dildsauce
  • salt og peber
  • 400 g fettuccine
  • frisk dild

Opskrift

Læg fileterne fladt og fordel lidt spinat på hver filet.

Rul fileterne på tværs og læg dem i et fad med lukningen nedad. Drys salt og peber ovenpå.

Skær champignoner i kvarte, mens løg og forårsløg snittes fint.

Fordel grøntsagerne omkring fisken i fadet.

Hæld NemFisk Dildsaucerne i fadet, og sæt fadet i ovnen ved 200 grader varmluft i 20 minutter.

Imens fisken er i ovnen, koges fettuccinen i et par minutter. Når fettuccinen er færdig, vendes frisk dild i.