Nudelsalat med grillet laks

Ret: Frokost
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 bk. Glyngøre fish’n’grill laks med sort sesam
  • 250 g nudler
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 spsk. sojasauce
  • 200 g edamamebønner
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 bdt. ærteskud
  • 2 stk. lime
  • 2 stk. naanbrød 

Sådan gør du

  • Tilbered laksen på grillen som anvist på pakken.
  • Kog nudlerne, dræn og afkøl.
  • Rens og snit forårsløg fint og lynsteg dem på panden i olivenolie. Tilsæt herefter edamamebønner et minuts tid til de er gennemvarme. Herefter tilsættes nudler og soja og til sidst lige inden retten tages af, vendes ærteskuddene med rundt.
  • Nudelsalaten serveres lun eller afkølet, toppet med den lækre grillede sesamlaks og friskpresset limesaft. Server lidt grillet naanbrød til retten.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!