Kulmule med grøn bulgursalat

Denne skønne kulmuleopskrift er super enkel at lave, og så smager den fantastisk. Det sprødstegte fiskeskind med den milde, saftige fisk passer perfekt med dildsaucen. Dild er altid en sikker vinder, når det kommer til fiskeopskrifter, også med kulmule.

Imponér dine gæster med denne lette og lækre kulmuleopskrift – den er både visuelt flot, og så smager den også godt.

Opskrift af Ann-Alicia Thunbo Ilskov – husmoderen.dk

 

Portioner
4

Ingredienser

  • 20 g smør
  • 1 kulmule, skåret i filet
  • 1/2 blomkålshoved i små buketter
  • 1 Glyngøre NemFisk Dildsauce
  • 3.5 dl bulgur
  • 2 forårsløg
  • 1/2 agurk
  • 1 pære
  • 1 grøn peberfrugt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1.5 spsk. rød balsamico
  • 1 tsk. salt
  • 1 fed hvidløg
  • Frisk persille

Opskrift

1

Fisken:

Smelt smørret på en pande, og steg kulmulen ca. 2 minutter på hver side. Læg blomkål i panden sammen med fisken og hæld NemFisk Dildsaucen over. Lad det stå og simre, mens salaten tilberedes.

2

Grøn bulgursalat:

Hæld vand over bulguren, og lad den trække i 15-20 min, imens forårsløg, agurk, pære og peberfrugt snittes. Bland olie, balsamico, salt og hvidløg sammen. Når bulguren er færdig, vendes grøntsager og frugt samt olieblandingen i. Pyntes med frisk persille.