Grillet torsk med kryddersmør, grillbrød og bulgursalat

Ret: Aftensmad, Hovedret
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 bk. Glyngøre fish’n’grill torsk med grøn karry
  • 100 g smør
  • 1 stenovnsbagt baguette
  • Blandede friske krydderurter
  • Salt
  • 2 dl bulgur
  • 4 stk. forårsløg
  • 150 g cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • 100 g granatæblekerner
  • Olivenolie
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Tilbered torsken på grillen som anvist på pakken.
  • Grill baguetten.
  • Smørret moses blødt med en gaffel og blandes med friskhakkede blandede krydderurter (f.eks. persille, dild, purløg, basilikum) og groft havsalt efter behov. Rul sammen i bagepapir og læg på køl eller frys indtil servering.
  • Bulgur skylles grundigt og koges i 4 dl letsaltet vand ved svag varme. Evt. overskydende vand hældes fra, og bulguren afkøles.
  • Bland bulgur med fintsnittet forårsløg, kvarte cherrytomater, agurketern og granatæblekerner. Hæld lidt olivenolie over og krydr med salt og peber.
  • Server den lækre grillede torsk med grillet brød, hjemmelavet krydderurtesmør i skiver og frisk bulgursalat.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!