Grillet rødbede-glaseret torsk med saltkogte kartofler og middelhavsgrønt

Ret: Aftensmad, Hovedret
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 bk. Glyngøre fish’n’grill torsk med tørret grøn peber
  • 600 g små kartofler
  • 1/2 dl salt (til at koge kartoflerne i)
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. squash
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 stk. gul peberfrugt
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Tilbered torsken på grillen som anvist på pakken.
  • Kog kartoflerne møre i vand med salt. Hæld vandet fra gryden og stil den tilbage på den slukkede kogeplade med låg på i 1-2 minutter, så saltet sætter sig på kartoflerne.
  • Skyl og skær aubergine, squash og peberfrugter ud i mindre stykker, dryp med olivenolie, krydr med salt og peber og steg dem på grillen.
  • Server den lækre grillede rødbede-glaserede torsk med lune saltkogte kartofler, grillede middelhavsgrøntsager og frisk basilikum.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!