Grillet chilimørksej med knuste kartofler og græsk salat

Ret: Aftensmad, Hovedret
Portioner (Indtast): 4 portioner
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 2 bk. Glyngøre fish’n’grill mørksej med grov chili
  • 600 g små kartofler
  • Rosmarin
  • 1 stk. agurk
  • 300 g snacktomater i blandede farver
  • 200 g sorte oliven med sten
  • 200 g fetaost i blok
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Tilbered mørksejen på grillen som anvist på pakken.
  • Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og lad dem afkøle.
  • Læg kartoflerne i en alubakke med olivenolie og rosmarin og knus dem forsigtigt med bunden af et glas. Krydr med salt og peber og rist i alubakken på grillen.
  • Bland den græske salat af agurk i halve skiver (uden den våde midterkerne), halve snacktomater, oliven, fetaost i mindre brud, fintsnittet basilikum, olivenolie samt salt og peber.
  • Server den lækre grillede mørksej med sprøde knuste kartofler og skøn middelhavssalat.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle
Ingen opskrifter mather dit valg!