Fiskelasagne

med NemFisk tomat- og krydderurtesauce

De fleste kender den klassiske lasagne med lag af oksekødsauce, cremet bechamelsauce og krydret tomatsauce. Hos GLYNGØRE har vi taget den klassiske lasagne til nye højder, og gjort den til en velsmagende fiskelasagne. Det er nemt at få fisk ind i hverdagen med en fiskelasagne. Når fisk tilføjes i en fiskelasagne får fisken en mild og skøn smag, som med sikkerhed kan spises af de fleste.

Kombinationen af spinat, fisk, ost og tomatsauce er helt genial. Fiskelasagnen er hurtigt bikset sammen, da fisken lægges i rå inden den bages.

Fiskelasagnen kan fryses ned uden besvær eller spises kold dagen efter.

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 ps. Glyngøre NemFisk Tomat- og krydderurtesauce
  • 450 g frossen helbladet spinat
  • 500 g fisk (f.eks. torsk, laks, rødspættefilet, men alle kan bruges)
  • 200 g friske lasagneplader (eller forkogte lasagneplader)
  • 75 g gratineringsost
  • 2 spsk. rasp
  • 40 g smør
  • 4 tomater
  • 35 g rødløg
  • 2 spsk. dressing dressing (1 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamicoeddike, salt og peber)
  • friske krydderurter
  • salt og peber

Opskrift

1

Kom spinat og 1 tsk. salt i en gryde og damp den på høj varme, under låg. Si vandet fra.

2

Kom lasagneplader i bunden af et lasagnefad og fordel Nemfisk Tomat og krydderurtesauce, fiskestykker og spinat derpå. Gentag processen til der ikke er mere fisk og spinat.

3

Slut af med et lag NemFisk Tomat og Krydderurtesauce, gratineringsost, rasp og smør.

4

Bag fiskelasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.

5

Server fiskelasagnen med tomatsalat.

Sådan gør du

Sådan gør du