Farmors Grønne Sild

En klassisk frokostanretning med sild som både kan benyttes til hverdag og fest. Farmors grønne sild er uundværlig i højtiderne og serveres på groft rugbrød med øl og snaps.

Portioner
1

Ingredienser

  • 1 glas Glyngøre Dildbidder
  • 1/2 bdt. persille
  • 1/2 bdt. dild
  • 1/2 bdt. purløg
  • 1-2 syltede agurker
  • 1 syrlig æble
  • 1 tsk. karry
  • 150 g mayonnaise

Opskrift

Ca. 150 g sild skæres i mindre stykker på en halv centimeter og duppes med et stykke køkkenrulle.

Persille, purløg og dild hakkes fint.

Syltet agurk og æble skæres i tern.

Det hele blandes nænsomt. Herefter tilsættes mayonnaise og karry, og det hele vendes forsigtigt.

Skal hvile i mindst 4 timer i køleskabet eller gerne natten over.

TIP

Som alternativ til Dildbidderne kan Glyngøre Kryddersild også anvendes.