Farmors Grønne Sild

En klassisk frokostanretning med sild som både kan benyttes til hverdag og fest. Farmors grønne sild er uundværlig i højtiderne og serveres på groft rugbrød med øl og snaps.

Farmors grønne sild fra Glyngøre
Ret: Frokost
Portioner (Indstil): 1 Portion
PRINT OPSKRIFT

Ingredienser

  • 1 glas Glyngøre Dildbidder
  • ½ bdt. persille
  • ½ bdt. dild
  • ½ bdt. purløg
  • 1 stk. syltede agurker
  • 1 stk. syrligt æble
  • 1 tsk. karry
  • 150 gram mayonnaise

Sådan gør du

  • Ca. 150 g sild skæres i mindre stykker på en halv centimeter og duppes med et stykke køkkenrulle.
  • Persille, purløg og dild hakkes fint.
  • Syltet agurk og æble skæres i tern.
  • Det hele blandes nænsomt. Herefter tilsættes mayonnaise og karry, og det hele vendes forsigtigt.
  • Skal hvile i mindst 4 timer i køleskabet eller gerne natten over.

TIP

Som alternativ til Dildbidderne kan Glyngøre Kryddersild også anvendes.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle