Cremet pasta med rejer og bacon

Vi kommer ikke uden om, at cremet pasta er en sand klassiker! Hos GLYNGØRE har vi derfor sammensat en lækker cremet pastaret med rejer, svampe og bacon. Det der gør den cremede pastaret ekstra cremet, er vores NemFisk Citronsauce, som er en nem sauce at tilføje til retten. Vores forskellige NemFisk saucer er nemlig fyldt med gode smage, som passer perfekt til både pasta og fisk.

Den cremede pastaret med rejer, bacon og svampe er en ret, som ikke tager lang tid at lave, men stadig er fyldt med god smag og gode råvarer. Du kan sagtens variere den cremede pastaret og tilføje grøntsager efter eget ønske. Du kan også sagtens lave retten med en anden fisk, som for eksempel laks eller torsk. Det er helt op til dig, hvordan du foretrækker din cremede pasta. Så hvis du har andre lækre ting i køleskabet, så er det bare med at eksperimentere med retten.

Forkæl dig selv eller dine gæster med en lækker og spændende pastaret med rejer, bacon og svampe. Det er en ret, som du sagtens kan spise kold dagen efter.

Opskriften er udarbejdet af blogger Ann-Alicia fra Husmoderen.dk

Portioner
4

Ingredienser

  • 400 g rejer
  • 1 ps. Glyngøre NemFisk Citronsauce
  • Pasta
  • 2 spsk. olie
  • 200 g bacon i tern
  • ½ broccolihoved
  • 200 g champignoner
  • 4 fed hvidløg
  • 1 løg
  • revet ost

Opskrift

1

Kog pastaen efter anvisning.

2

Steg så baconen på panden. Tilsæt løg og hvidløg, og svits.

3

Skær broccolien i små buketter og champignonerne i kvarte, og steg dem med.

4

Hæld så NemFisk citronsaucen i. Lad retten boble i 1 minut og vend så blandingen i pastaen sammen med rejerne.

5

Kom lidt ost på toppen og servér en skøn cremet pasta. Velbekomme.