Chili-laks med rucola, ærter og grill majs

Ret: Aftensmad
Keyword: Grill
Portioner (Indstil): 2 portioner
PRINT OPSKRIFT
Tilberedelse 25 minutter

Ingredienser

  • 1 bakke laks med chili marinade 1 bakke = 300 g
  • 2 stk. hele majs
  • 8 stk. cherrytomater
  • 100 g friske ærter Skal være frisk bælgede
  • 6 stk. friske grønne asparges
  • Rucolasalat

Dressing:

  • 1 dl olivenolie
  • 1 stk. finthakket skalotteløg
  • 1 stk. citron Saften af citron bruges
  • 1/2 tsk. sukker
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Asparges smøres med lidt olivenolie, og steges kort på grillen, krydres og serveres.
  • Ærterne ordnes, rucola skylles og anrettes på fadet sammen med halve cherrytomater.
  • Den marinerede laks tilberedes på grillen, direkte på den rist som fisken er placeret på, i bakken. Steges i den varme grill 12–15 min.
  • Lad laksen hvile 2-5 min. inden servering for at bibeholde saften i fisken.
  • Majsen skylles, og de yderste bladeskæres fra, og majsen placeres på grillen sammen med laksen.

Dressing:

  • Alle ingredienser piskes sammen, krydres og bruges til salaten. Drys evt. dild og persille over laks og salat.

Herunder ser du vores øvrige opskrifter

Alle