Bagte makreller med blomkålsris

Af Ann-Alicia Thunbo Ilskov – husmoderen.dk

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 makreller i fileter
  • 1/2 broccoli i små buketter
  • 1 Glyngøre NemFisk Tomatsauce
  • salt og peber
  • 1 blomkålshoved
  • 1/2 økologisk citron (saft og skal)
  • 1 spsk. olie
  • flutes eller brød

Opskrift

1

FISK

Makrelfileter lægges i et fad og drysses med salt og peber. Broccolibuketterne fordeles hen over fisken, hvorefter NemFisk-saucen hældes over. Bages i ovnen ved 220 grader i 20 minutter.

2

BLOMKÅLSRIS

Riv blomkålen på rivejernet. Varm olien på panden og rist blomkålsrisene deri med saft og skal fra 1/2 citron, i et par minutter. Smag til med salt og peber. Serveres med lækre varme flutes eller godt brød.