Glyngøre foodservice frost

SEJ RYGFILET

Glyngøre sej rygfilet med økologisk panering er en særdeles velsmagende fisk, der kan serveres sprødt efter blot 30 minutter i varmluftsovn ved 180°C, direkte fra frost.

Rygfileten er den bedste udskæring på fisken – her får man et rent flot stykke med god tykkelse, der sikrer at saft og smag forbliver under tilberedning. Den sprøde panering, naturligvis økologisk, binder den god smag og saft fra fisken, således smagsoplevelsen bliver fuldendt.

Glyngøre sej rygfilet er fanget i Norskehavet og er desuden MSC-mærket, der betyder, at fisken er fanget miljørigtigt og at den kommer fra et bæredygtigt fiskeri.

Der er et væld af muligheder for anvendelse af sej rygfilet med økologisk panering. Det kan være i en moderne udgave af Fish’n’chips med ærtepuré, creme fraiche skum og chili. Eller i en street food version med bagte rodfrugter og grov coleslaw.

LÆS MERE OM PRODUKTET I VORES BRANDSHOP PÅ FOODSERVICEPORTALEN MADVÆRKSTEDET