Fisk 2 gange om ugen

Fiskebranchens indsatser har til formål, at påvirke branchens image positivt, samt at få danskerne til at spise mere fisk. Indsatserne går ud på:

  1. At få “Fisk på dagsorden” hos danskerne via synlige kampagner.
  2. At sikre højt kendskab til 2 gange om ugen, således at danskerne får lettere ved at huske, hvor ofte man bør spise fisk.
  3. At give inspiration til tilberedning af nemme fiskeretter, da mange danskere synes, at fisk er svært.
  4. At gøre det nemmere at finde fisken i supermarkeder og hos fiskehandlere, samt appellere til flere tilbud på fisk.
  5. At give danskerne mulighed for at smage fisk via events og smagning i supermarkeder, således at de overbevises om, at fisk smager dejligt, og dermed motiveres til øget køb.
  6. At øge informationen om fisk, samt fiskens vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Læs mere på hjemmesiden 2gangeomugen.dk

Kippers i fad

Fisk og sundhed

Fødevarestyrelsen anbefaler os danskere at spise fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. Læs mere