Spicy fiskefrikadeller med NemFisk dildsauce

Spicy fiskefrikadeller - skøn opskrift - find den på vores hjemmeside

Spicy fiskefrikadeller med NemFisk dildsauce

4 pers.

Tilberedning:

Blend torskefilet med 1 spsk. salt og ½ spsk. peber, tilsæt æg og blend til en jævn fars. Rør hakkede løg, røde jalapenos og 2 spsk. friske krydderurter i.

Form farsen til små fiskefrikadeller, og steg dem i smør på en pande i 3-4 min. på hver side. 

Kog ægnudler i letsaltet vand i ca. 4-5 min. Si vandet fra og hæld dem op i en gryde.

Varm Nemfisk Dildsauce op og bland den med nudlerne.

Rist sesamfrø på en varm tør pande og kog sukkerærter ca. 1 min. i letsaltet vand.

 

Server spicy fiskefrikadeller med ægnudler, NemFisk Dildsauce, ristet sesamfrø, sukkerærter, hakkede forårsløg limebåde og friske krydderurter.

Tip: Kom kun halvdelen af jalapenos i til børn.

Tip: køb færdig fiskefars og rør den med dine yndlings krydderier!  

 

Prøv også opskriften på Farmors klassiske fiskefrikadeller!

 

Ingredienser

1 ps GLYNGØRE NemFisk Dildsauce

1000 g torskefilet (eller lyssej, kulmule, rødspættefilet)

1 spsk. salt

2 æg

1 løg (125 g)

50 g røde jalapenos (hot)  

50 g smør  

250 g ægnudler

30 g sesamfrø

125 g sukkerærter

2 forårsløg

2 lime

friske krydderurter

salt og peber 

 

 

Dildsauce til ovnbagt torsk