Pandekager med fisk, quinoasalat, cremet dildsauce og parmesan

Pandekager med fisk, quinoasalat, cremet dildsauce og parmesan

FISK

Snit peberfrugter, rødløg og hvidkål meget fint. Fordel grøntsagerne på midten af hver pandekage. Riv lidt ost hen over grøntsagerne. Skær fileterne i halve på langs. Læg en halv filet i hver pandekage over grøntsagerne. Rul pandekagerne sammen og læg dem i et ovnfast fad med lukningen nedad. Hæld saucerne henover, og riv en generøs mængde parmesanost over pandekagerne. Bages ved 200 grader varmluft i 20 minutter.

 

QUINOASALAT

Mens fisken er i ovnen, koges quinoa som anvist på pakken, og pinjekernerne ristes let på panden. Halver granatæbler, pres kerner samt saft ud i en skål, og bland med olien. Skær løg, koriander, ferskner og avocado i små stykker. Fordel det i den færdige quinoa sammen med granatæbler, olie og pinjekerner.

 

Af Ann-Alicia Thunbo Ilskov - husmoderen.dk

 

Ingredienser

2 fileter af skrubbe

2 peberfrugter

1 rødløg

1/4 hvidkål

4 tortillaer

2 GLYNGØRE NemFisk Dildsauce

Parmesanost

2 dl quinoa

2 små rødløg

2 granatæbler

2 avocadoer

1/2 ds. ferskner.

1 bundt koriander

200 g pinjekerner

2 spsk. olie

Salt og peber

Dildsauce til ovnbagt torsk