Cremet pasta med rejer, bacon, svampe og NemFisk citronsauce

Pasta med fisk, broccoli og svampesauce - se opskriften på Glyngøres hjemmeside

Cremet pasta med rejer, bacon, svampe og NemFisk citronsauce

Vi kommer ikke uden om, at cremet pasta er en sand klassiker! Hos GLYNGØRE har vi derfor sammensat en lækker cremet pastaret med rejer, svampe og bacon. Det der gør den cremede pastaret ekstra cremet, er vores NemFisk citronsauce, som er en nem sauce at tilføje til retten. Vores forskellige NemFisk saucer er nemlig fyldt med gode smage, som passer perfekt til både pasta og fisk.

 

Den cremede pastaret med rejer, bacon og svampe er en ret, som ikke tager lang tid at lave, men stadig er fyldt med god smag og gode råvarer. Du kan sagtens variere den cremede pastaret og tilføje grøntsager efter eget ønske. Du kan også sagtens lave retten med en anden fisk, som for eksempel laks eller torsk. Det er helt op til dig, hvordan du foretrækker din cremede pasta. Så hvis du har andre lækre ting i køleskabet, så er det bare med at eksperimentere med retten.

 

Forkæl dig selv eller dine gæster med en lækker og spændende pastaret med rejer, bacon og svampe. Det er en ret, som du sagtens kan spise kold dagen efter.

 

Sådan laver du en cremet pastaret

Kog pastaen efter anvisning. Steg så baconen på panden. Tilsæt løg og hvidløg, og svits. Skær broccolien i små buketter og champignonerne i kvarte, og steg dem med. Hæld så NemFisk citronsaucen i. Lad retten boble i 1 minut og vend så blandingen i pastaen sammen med rejerne. Kom lidt ost på toppen og servér en skøn cremet pasta. Velbekomme.

 

Opskriften er udarbejdet af blogger Ann-Alicia fra Husmoderen.dk

Ingredienser

400 g rejer

1 ps. GLYNGØRE NemFisk Citronsauce

Pasta

2 spsk. olie

200 g bacon i tern

½ broccolihoved

200 g champignoner

4 fed hvidløg

1 løg

Revet ost til toppen

Citronsauce til ovnbagt laks