Ovnbagt laks med NemFisk tomat- og krydderurtesauce

Ovnbagt laks med NemFisk tomat- og krydderurtesauce

Laks er en lækker fisk at spise, da den har en fantastisk mild og blød konsistens. Samtidig behøver laks ikke særlig meget krydring, da den smager super godt i sig selv – både varm og kold.

 

Denne opskrift på ovnbagt laks med lækker NemFisk tomatsauce, er endnu mere cremet og fyldig i konsistensen. Retten tager ikke lang tid at lave, så hvis du har en travl hverdag, er ovnbagt laks en genial opskrift til dig. Få aftensmad på under en halv time, ved at bruge denne opskrift. Resterne af ovnbagt laks kan nemt bruges dagen efter, enten som det er, eller ved at røre laksen op til en laksemousse.

 

Du kan også vælge at bruge NemFisk citron- eller dildsauce fra Glyngøre.

Sådan laver du ovnbagt laks

Tilsæt kun fisk og maden er klar på 20 min!

 

Så let er det:

  1. Læg 4 stykker laks i et ovnfast fad
  2. Ryst posen og fordel saucen over laksen. Krydr med salt og peber efter behov.
  3. Tilbered midt i ovenen ved 175 grader i 20-25 min.

 

Servering:

Pynt gerne retten med lidt friske krydderurter og servér med f.eks. frisk pasta og grøn salat.

 

OBS! Hvis der bruges frossen fisk, så vær opmærksom på at tilberedningstiden forlænges med ca. 10 minutter. 

 

Ingredienser

4 stykker fersk laks (kan erstattes af anden slags fisk. Prøv fx også med torsk eller ruller af rødspættefilet)

1 pose GLYNGØRE Nem Fisk Tomat og krydderurtesauce

Tomat & krydderurtesauce til ovnbagt laks