Rødspættefilet i ovn med hvide asparges og NemFisk dildsauce

Forårsfilet i dildsauce - god fiskeopskrift - find den på Glyngøres hjemmeside

Rødspættefilet i ovn med hvide asparges og NemFisk dildsauce

Rødspætten er en lille fladfisk, som findes i de danske farvande. Det er en nem fisk at tilberede og den kan både paneres, grilles, steges og bages i ovnen.

 

Denne opskrift på rødspættefilet i ovn er en nem ret at lave, og så smager fisk, asparges og dild bare rigtig godt sammen. Kartoffelsalaten er godt tilbehør til den lette, hvide fisk, og du kan bruge alle slags grøntsager i din salat.

Sådan laver du rødspættefilet i ovn

Læg aspargesene under fisken i et ovnfast fad og tilsæt saucen. Bag fisken i ovnen i 20 min. ved 175˚ C. Drys den færdige fisk med frisk dild.

Hak avocadoen fint, og bland den med plukket karse, olie, saften fra citron og salt og peber. Kog kartoflerne – gerne med skræl – og køl dem så hurtigt ned under den kolde hane. Vend dem herefter i avocadoblandingen, og server sammen med fisken.

 

Opskriften er udarbejdet af Sole Storm; Foodie og vintjener

Ingredienser

1 bdt. hvide asparges

4 rødspættefileter

1 ps. GLYNGØRE NemFisk Dildsauce

1 avocado

Frisk karse

5 spsk. vegetabilsk olie

1 citron

500 g nye kartofler

Frisk dild 

Dildsauce til ovnbagt torsk