Fiskelasagne med NemFisk tomat- og krydderurtesauce

Fiskelasagne - find opskriften på Glyngøres hjemmeside

Fiskelasagne med NemFisk tomat- og krydderurtesauce

De fleste kender den klassiske lasagne med lag af oksekødsauce, cremet bechamelsauce og krydret tomatsauce. Hos GLYNGØRE har vi taget den klassiske lasagne til nye højder, og gjort den til en velsmagende fiskelasagne. Det er nemt at få fisk ind i hverdagen med en fiskelasagne. Når fisk tilføjes i en fiskelasagne får fisken en mild og skøn smag, som med sikkerhed kan spises af de fleste.

 

Kombinationen af spinat, fisk, ost og tomatsauce er helt genial. Fiskelasagnen er hurtigt bikset sammen, da fisken lægges i rå inden den bages. 

 

Fiskelasagnen kan fryses ned uden besvær eller spises kold dagen efter.

Sådan laver du fiskelasagne

Opskriften er til 4 personer.

 

Kom spinat og 1 tsk. salt i en gryde og damp den på høj varme, under låg. Si vandet fra.

Kom lasagneplader i bunden af et lasagnefad og fordel Nemfisk Tomat og krydderurtesauce, fiskestykker og spinat derpå. Gentag processen til der ikke er mere fisk og spinat. Slut af med et lag NemFisk Tomat og Krydderurtesauce, gratineringsost, rasp og smør. Bag fiskelasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Server fiskelasagnen med tomatsalat.

 

Tip: Har du en rest fisk i fryseren kan den med fordel bruges i denne lasagne.

Ingredienser

1 ps. GLYNGØRE NemFisk Tomat og Krydderurtesauce

1 pk. frossen helbladet spinat (450 g)

500 g fisk (f.eks. torsk, laks, rødspættefilet, men alle kan bruges)

200 g friske lasagneplader (eller forkogte lasagneplader)

75 g gratineringsost

2 spsk. rasp

40 g smør

4 tomater

¼ rødløg (35 g)

2 spsk. dressing (1 spsk. olivenolie, 1 spsk. balsamicoeddike, salt og peber)  

friske krydderurter  

salt og peber 

 

Tomat & krydderurtesauce til ovnbagt laks