Pangasius i ovn med NemFisk dildsauce og grøntsager

Pangasius i ovn med NemFisk dildsauce og grøntsager

Riv 4 stykker staniol af. Læg en fiskefilet i hvert stykke. Snit grøntsagerne fint og fordel dem med en klat smør, samt lidt salt og peber oven på fiskene. Luk staniolen tæt og læg pakkerne i et fad i ovnen. Lad dem bage i 30 minutter ved 180 grader.

Lav ris og kog fiskesaucen i en gryde. Når fiskene er færdige, pakkes de ud på tallerkenen og saucen hældes over.

 

Opskriften er udarbejdet af blogger Ann-Alicia fra Husmoderen.dk

Ingredienser

4 stk. pangasiusfilleter

1 porre

1 broccoli

1 rød peber

Smør

Salt og peber.

Ris

1 ps. GLYNGØRE NemFisk Dildsauce

Dildsauce til ovnbagt torsk