Makrel i ovn med blomkålsris

Makrel i ovn med blomkålsris

FISK

Makrelfileter lægges i et fad og drysses med salt og peber. Broccolibuketterne fordeles hen over fisken, hvorefter NemFisk-saucen hældes over. Bages i ovnen ved 220 grader i 20 minutter.

 

BLOMKÅLSRIS

Riv blomkålen på rivejernet. Varm olien på panden og rist blomkålsrisene deri med saft og skal fra 1/2 citron, i et par minutter. Smag til med salt og peber. Serveres med lækre varme flutes eller godt brød.

 

Af Ann-Alicia Thunbo Ilskov - husmoderen.dk

Ingredienser

4 makreller i fileter

1/2 broccoli i små buketter

1 GLYNGØRE NemFisk Tomatsauce

Salt og peber

1 blomkålshoved

1/2 økologisk citron (saft og skal)

1 spsk. olie

Salt og peber

Flutes eller brød

Tomat & krydderurtesauce til ovnbagt laks