Kvalitetskriterier for den bedste sild på markedet

En sild er ikke bare en sild. Der er nogle helt grundlæggende kvalitetskriterier, du bør gå efter, når du vælger sild. Nemlig sildens udseende, fasthed, størrelse og smag.

 

Når du serverer en marineret sild, skal den skinne sølvblankt og have en god fast konsistens. Der skal være  ́bid ́ i den. Størrelsen er også vigtig, da store sild er federe end små og derfor smager af mere. Det er nemlig fedtet, der giver smagen.

 

Hvad er specielt ved GLYNGØRE sild?
Har du først smagt en GLYNGØRE sild, vil du helt sikkert svare smagen. Hemmeligheden bag vores velsmagende sild ligger nemlig i tilberedelsen. I den hemmelige krydderiblanding, der gennem generationers erfaring er blevet forfinet og videreudviklet til den moderne og kvalitetsbevidste forbruger. Allerede når du åbner låget og dufter til den specielle krydderlage, vil du opleve forskellen. En Glyngøre sild er ikke som de andre sild. Den er helt sin egen - og med en smagsoplevelse, du gang på gang vender tilbage til.

 

Få en god smag i munden!
Vidste du, at det blandt andet er fra sild, at du får omega-3 fedtsyrer? Eller at Glyngøres sild i glas er sild, der er fanget, landet og forarbejdet i overensstemmelse med MSC´s miljøstandard for bæredygtigt fiskeri?